Vezetőség

Elnök: Heizler György 

ny. tű. ezds.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábbi igazgatója, a Védelem Katasztrófavédelmi Szemle főszerkesztője, a Somogy Megyei Hagyományőrző Tűzoltó Egyesület alapító tagja, valamint a Kaposvári Rendészeti Testedző Egylet elnöke.

Alelnök: Fülöp László

Az igali Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület elnöke, több ciklus óta a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség elnökségi tagja, valamint Igal jegyzője.

Elnökségi tag: dr. Barna Angéla

A Mikei Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője, valamint a Mikei Önkéntes Tűzoltó Egyesület Elnöke.

 

Elnökségi tag: Bodó László

Informatikusként került „tűzközelbe” a kaposvári tűzoltóság révén 1998-ban. Akkor fogalmazódott meg az ötlet, hogy a hivatásos tűzoltók eszközparkját és állományát kiegészítsük egy közös cél érdekében. Így alapította meg többedmagával a „KÖTÉL” Egyesületet, mely ma már határok nélkül ott van, ahol segítségre van szükség, legyen az tűzoltás, eltűnt személy, műszaki mentés, árvíz vagy katasztrófa.

Elnökségi tag: Mencseli Imre

2006-2008 között parancsnokhelyettes az Önkéntes Tűzoltóságon Böhönyén. 2008-tól a böhönyei Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka, ez mellett a Böhönyei Polgárőrség alelnöki tisztségét is betölti.
2013-tól a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség elnökségi tagja.

Elnökségi tag: Komári József

2002-től Szőkedencs polgármestere, 2004-től, megalakulása óta aktív vonulós tagja és elnöke Szőkedencsi Polgárőr és Tűzoltó Egyesületnek.

Elnökségi tag: Reichert Csaba

1978 óta tevékenykedik Tabon tűzoltóként, 1995 óta parancsnoki beosztásban; ez mellett a Somogy Megyei Tűzoltószövetség elnökségi tagja.

Elnökségi tag: Horváth Tamás

A Szentbalázsi Tűzoltó Egyesület 2006-os újraszervezése óta aktív tagja a helyi önkéntes tűzoltó mozgalomnak, először mint rajparancsnok, 2009-óta az ÖTE parancsnoka. 2013-tól a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség elnökségi tagja.

Elnökségi tag: Pavlovics László

Pavlovics László 1985 óta ifjúsági, majd 1993-tól felnőtt tagja a berzencei tűzoltó egyesületnek; 2004-től elnökhelyettese. 2002-től Berzence Nagyközség Képviselőtestületének tagja, 2013-tól a megyei tűzoltószövetség elnökségi tagja. 

Felügyelőbizottsági tag: Farkas József

A Somogy Kéményseprő Mester Kft. ügyvezető igazgatója, a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége tagja, valamint a Somogy Megyei Tűzmegelőzési Bizottság tagja.

A szövetség titkára: Benei Tibor

2000. január 1-től a Somogy megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főelőadója, majd Polgári Veszélyhelyzet-kezelési Osztályvezetője. 2012-től a Somogy Megyei Kormányhivatal Védelmi Bizottsága Titkárságán helyettes Titkárként teljesít szolgálatot. 1993-tól önkéntes tűzoltó. Kezdetben a Tabi Önkéntes Tűzoltóságon, majd 1998-tól a KÖTÉL egyesületben, ahol 2009-től vezetőségi tagként segíti az önkéntes tűzoltói munkát.

2013 májusától a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség titkára.